SUOMI LAULAA -laulukilpailu

Laula ITSELLESI LEVY-TYSSOPIMUS

Olit sitten satunnainen lauleskelija tai intohimoinen karaokeharrastaja, Suomi Laulaa tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada äänesi kuuluviin.

Suomi Laulaa -laulukilpailu on huikea tilaisuus löytää kuulijoita ja päästä levyttämään huippustudiossa, sillä pääpalkintona on ihka oikea levytyssopimus!

Aloita liittymällä Suomi Laulaa Facebook-yhteisöömme, josta löydät lisäinfoa kilpailusta.

Tai selaa tätä sivua alaspäin👇
LIITY SUOMI LAULAA -YHTEISÖÖN
SUOMI LAULAA -LAULUKILPAILU

OSALLISTU
KISAAN NÄIN:

1. Luo ilmainen Suomi Laulaa -tili

Kirjaudu Suomi Laulaa -Premium-palveluun ja luo tunnukset >>

2. Valitse mieleisesi kappale

Valitse palvelun sisältä mikä tahansa kappale. Voit osallistua kisaan palvelussa olevilla kappaleilla ja voit osallistua kisaan halutessasi useaan kertaan.

3. Kuvaa laulusuoritus videolle

Nauhoita oma laulusuorituksesi videolle. Varmista, että Suomi Laulaa -audiologo kuuluu videon alussa ennen laulusuoritustasi. Ainoastaan audiologon sisältävät suoritukset pääsevät mukaan kilpailuun.

4. Julkaise suorituksesi someen

Kun laulusuoritus on nauhoitettu, lataa se Suomi Laulaa –Facebook-yhteisöön TAI Instagramiin ja tägää mukaan @suomilaulaa sekä käytä #suomikaraoke ja #suomilaulaa -häsiä. Yhteisössä voit seurata kisan etenemistä ja kuunnella muiden kilpailijoiden tulkintoja.

Huom! Muista käyttää #suomilaulaa sekä #suomikaraoke -häsiä ja tägää @suomilaulaa postaukseesi, jotta olet mukana kisassa

Kilpailun säännöt

MUSIIKKIA KUUNTELIJOILLE

Levyjulkaisut

Mikäli laulaminen ei ole sinun juttusi voit ostaa Suomi Laulaa -levyjä tai kuunnella kappaleita suoratoistopalveluissa suosikkiartistien tulkitsemana heti niiden ilmestyessä. 

Suomi Laulaa -levyt julkaistaan karaokeravintoloiden Spotifyssa. Kysymys on Suomen 60:stä LAULETUIMMASTA kappaleesta, joten suurella todennäköisyydellä mukana on myös sinun suosikkilaulujasi!