top of page

MIKÄ SUOMI LAULAA?

Kansainvälisiä karaokekappaleita tuotetaan entistä enemmän nopeasti ja hyvällä tasolla. Samaan aikaan suomalaisia kappaleita vaivaa usein laadun puute ja tasalaatuiset karaoketaustat ovat harvinaisuus. Suomi Laulaa vastaa tähän tarpeeseen.

Loimme karaokeyleisölle musiikin uuden laatutason ja kutsuimme mm. SuomiLOVE-, VoF- ja Vain Elämää -bändeistä tuttuja muusikoita äänittämään uudet versiot Suomen lauletuimmista karaokekappaleista.

HUIPPUTASON TUOTANTO

Suomi Laulaa -karaokepohjien takana on Suomen kärkikastin muusikot sekä tuottajat.

Halusimme luoda jokaiselle karaokeharrastajalle mahdollisuuden päästä laulamaan Suomen kovimpien soittajien kanssa ja nyt se onnistuu vaikka omassa olohuoneessa!

Suomi Laulaa Bändi on kasattu muusikoista, joita olemme tottuneet näkemään esimerkiksi The Voice of Finland-, Vain Elämää- sekä Suomi Love -ohjelmissa.

Tutustu bändin jäseniin alta tarkemmin ja bongaa TV:stä tuttuja kasvoja!

Klikkaa bändiläisen kuvaa ja pääset tutustumaan häneen tarkemmin

SUOMI LAULAA BÄNDI

TUNTEIKKAAT TULKINNAT

Emme tyytyneet kutsumaan Jiffel studioille ainoastaan Suomen parhaita musiikoita vaan myös taitavia tulkitsijoita. Julkaisemme jokaisen Suomi Laulaa –karaokelevyn ohella myös Suomen kärkikastin artistien uudet versiot!

Tällä hetkellä voit kuulla levyillämme muun muassa Sami Saarta, Noora Louhimoa, Eva Louhivuorea ja monia muita.

Suomi Laulaa ei siis ole ainostaan karaokelaulajille, vaan myös musiikin rakastajat ympäri maata voivat jatkossa nauttia suosikkikappaleidensa uusista tulkinnoista.

MAESTRO PRO

Viihdeväylä tarjoaa ravintoloille viihdejärjestelmää nimeltä Maestro Pro ja se on käytössä ravintoloissa kautta maan.

 

Karaokelaulajille tämä tarkoittaa sitä, että Suomi Laulaa –kappaleet ovat laulettavissa heidän lähiravintolassaan.

 

Koronan takia tällä hetkellä Suomi Laulaa -kappaleita voi laulaa ainoastaan kotona luomalla Suomi Laulaa Premium -tilin.

Maestro Pro on helppokäyttöinen, digitaalinen ravintolaviihdejärjestelmä, josta uudet versiot löytyvät laulettavaksi vaivatta. Pian siis jokainen voi esiintyä taitavan Suomi Laulaa -bändin säestäessä taustalla!

HALUATKO KUMPPANIKSEMME?

Suomi Laulaa on vaikuttava, koko Suomen kattava näkyvyyskampanja sosiaalisessa mediassa ja ravintoloissa. Se tavoittaa kuluttajat, laulajat ja yritykset läpi Suomen.

Otamme mukaan kumppaneita eri aloilta. Pidämme luovista ideoista ja hulluista tempauksista ja suunnittelemme niitä kanssanne mielellämme!

UUTTA SISÄLTÖÄ RAVINTOLOILLE

Suomi Laulaa on Suomen lauletuimpien karaokelaulujen uusi, korkealaatuinen tuleminen. Saatte käyttöönne 60 Suomen lauletuinta kappaletta Suomi Laulaa -bändin soittamana suoraan huippustudiosta.

Uudet karaokepohjat ovat soittaneet eri TV-formaateista tutut huippumuusikot ja ne nostavat karaoken laatua kertaheitolla uudelle tasolle.

Maestro Pro-ravintolaviihdejärjestelmän käyttäjille sisältö tulee tietenkin saataville automaattisesti ilman eri veloitusta. Uudet karaokepohjat on tuotettu Maestro Pro:ta käyttäville ravintoloille eivätkä ne tule saataville muihin järjestelmiin.

bottom of page