top of page

SOPIMUSEHDOT

1. Toimitusehdot 

 

Jiffel Music Oy 2036182-3 (myöhemmin palveluntarjoaja) myy Suomi Laulaa online-karaokepalvelua verkkopalveluna wix.com verkkosivupalvelun kautta, jonka tarjoaa Wix.com Ltd (myöhemmin alustakumppani). Suomi Laulaa –palvelua myydään luonnollisille tai juridisille henkilöille (myöhemmin asiakas). Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Palvelun hinnat sisältävät arvolisäveron.  

 

2. Verkkokaupan yhteystiedot 

 

Sähköposti: yhteys@suomilaulaa.com 

Postiosoite: Leirikatu 6, 02600 Espoo 

 

3. Palvelun tilaaminen 

 

Tilattava palvelu valitaan suomilaulaa.com kotisivuilla. Tilaus astuu voimaan asiakkaan rekisteröidessä yhteystietonsa sekä maksutapansa ja hyväksyessään toimitusehdot. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä palveluiden hinnat. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen, mistä ilmenee tilattu palvelu sekä hinta. Palvelun tilaamishetkestä alkaa 30 päivän kokeiluaika, jonka aikana asiakasta ei laskuteta. Kokeilujakson jälkeen asiakasta laskutetaan automaattisesti 30 vuorokauden jaksoissa. 
 

4. Tilauksen maksaminen 

 

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii alustakumppani Wix.com Ltd., joka tarjoaa maksumenetelmän alustallaan. Alustakumppanin käyttämä luottokorttimaksamispalvelun tarjoaa Stripe Ltd / Wirecard AG. Maksaminen tapahtuu Wixin verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Jiffel Music Group. Wix välittää maksut palveluntarjoajalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.  

Kauppa syntyy palveluntarjoajan asiakkaan ja palveluntarjoajan välille. Palveluntarjoajan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. 
 
Palvelusta kulloinkin veloitettava hinta on tilaushetkellä voimassa oleva hinta, joka näkyy tilauksen koontitiedoissa ennen maksusuoritusta ja vahvistetaan tilauksen vastaanottokuittauksessa sekä tilausvahvistuksessa. Palvelun hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mikäli hinta on kirjoitusvirheen tai muun sellaisen johdosta ilmoitettu Verkkokaupassa ilmeisen virheellisesti, ei virheellinen hinta sido Yhtiötä. 

Käytettäessä mahdollista alennuskoodia, alennettu hinta näkyy tilauksen koontitiedoissa ennen maksusuoritusta koodin syöttämisen jälkeen. 

Yhtiö voi halutessaan muuttaa hintoja ilman eri ilmoitusta. Muutettuja hintoja sovelletaan hintojen muutoksen jälkeen tehtyihin tilauksiin. 

 

5. Maksutavat 

 

Suomilaulaa.com tilauksen voi maksaa maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.  

Stripe / Wirecard -maksupalvelun yhteystiedot 
 
Lue lisää Stripesta: https://stripe.com/ TAI Lue lisää Wirecardista: https://www.wirecard.com/ 

 

6. Toimitus 

 

Verkkokaupan asiakkaalla on 30 vuorokauden peruutusoikeus tilauksen aloittamisesta. Peruminen tapahtuu ottamalla yhteyttä palveluntarjoajan asiakaspalveluun yhteys@suomilaulaa.com ja ilmoittamalla perumisesta. Peruminen on hyvä tehdä hyvissä ajoin ainakin yhtä arkipäivää ennen laskutuskauden päättymistä, jotta peruminen tapahtuu ongelmitta. 

Asiakkaan on välittömästi toimituksen jälkeen tarkastettava palvelun toimivuus ja reklamoitava toimimattomuudesta tai muusta toimituksessa havaitusta virheestä ja puutteesta viivytyksettä. 

 

7. Ylivoimainen este 

 

Palveluntarjoaja ei vastaa viivästyksestä tai vahingosta, joka johtuu esteestä, jota palveluntarjoaja ei voi voittaa, tai jos sopimuksen täyttäminen edellyttäisi uhrauksia, jotka ovat kohtuuttomia verrattuna sopimuksen täyttämisen merkitykseen asiakkaalle. 

 

8. Sovellettava laki ja riidanratkaisu 

 

Suomi Laulaa -verkkopalveluun, näihin ehtoihin, sopimuksiin sekä palvelun toimituksiin sovelletaan Suomen lakia. 

Osapuolet pyrkivät ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti neuvotteluin. Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn asiakkaan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). 

Kuluttaja-asiakkaalla on myös oikeus saattaa asia riidanratkaisuelimen käsiteltäväksi Euroopan komission Online Dispute Resolution –foorumin kautta osoitteessa http://ec.europa.eu/odr. Ole hyvä ja käytä asian käsittelyn yhteydessä sähköpostiosoitettamme yhteys@suomilaulaa.com

Kuluttaja-asiakkaalla on lisäksi oikeus saattaa riita-asia käräjäoikeuden ratkaistavaksi, joko palveluntarjoajan kotipaikan tai asiakkaan oman kotipaikan tai vakituisen asuinpaikan käräjäoikeuteen. 

bottom of page